DEŠAVANJA

Kafe Vélo organizuje najbolje proslave, nezaboravne svirke, happy hour akcije, sportske ture, kao i različite degustacije i promocije. Organizujemo ih tako, da svaki sledeći put bude još bolje, zanimljivije, neočekivano i nezaboravno. Uvek se trudimo se da naše goste iznenadimo nekim novim sadržajem, znakom pažnje, te da im priuštimo kompletan užitak i vrhunski provod za pamćenje i prepričavanje.

Humanitarne akcije

Organizujemo i podržavamo različite humanitarne akcije. Tu smo za sve kojima je potrebna pomoć. Kafe Vélo i njegovo gosti imaju veliko srce i zato nesebično pomažu svima kojima je to potrebno. Za naše najmlađe, bolesne, stare i nemoćne sugrađane učinićemo sve da dobiju adekvatnu pomoć i pažnju. Na nas uvek možete da računate.

Fantastične svirke

Najbolje akustične svirke u Vršcu tradicionalno se vezuju za kafe Vélo. Ovde se sluša najkvalitetnija jazz, rock, funk i soul muzika. Vrhunsko JBL ozvučenje, odlični bendovi, opuštajući ambijent i fantastična atmosvera garantuju nezaboravnu zabavu. Dođite da se maksimalno provedete sa svojim prijateljima ili dođite sami, jer ovde vas već čeka dobro društvo.

Happy hour

Specijalna sniženja cena i različite Happy hour promocije svakodnevno su deo naše ponude. Zadovoljstvo nam je da vas usrećimo i zajedno uživamo u druženju i bogatom izboru različitih alkoholnih i bezalkohonih pica po sniženim cenama. Odlična kafa, osvežavajući energetski napici, grickalice i druge kombinacije rado osmišljavamo za vaš potpuni užitak.

Degustacije i promocije

Redovno obogaćujemo našu ponudu pića, organizujemo promocije novih pivskih marki i ukusa, degustacije koktela i drugih napitaka. Pratimo nove trendove i vaše potrebe i trudimo se da vas uvek iznenadimo nekom svežom ponudom. Stoga dođite da se družimo i zajedno uživamo u novim ukusima.

Proslave i druga okupljanja

U našem kafeu možete proslaviti svaki važan datum u svom životu a mi ćemo se truditi da vam bude nezaboravan. Pored privatnih okupljanja, obeležavamo sve važne datume i proslave; novogodišnje dočeke, dan zaljubljenih, 8. mart, noć veštica, državne i verske praznike. Takođe, organizujemo maskenbale, tematske partije, gledanje važnih utakmica i drugih značajnih sportskih događaja.

Sportske ture i avanture

Promovišemo sport i zdrav život. Kafe Vélo je mesto okupljanja brojnih sportista i avanturista. Organizujemo različite sportske i rekreativne manifestacije. Kod nas započinju i završavaju se mnoge biciklističke, planinarske, džoging ture i avanture. Pridružite nam se i uživajte u rekreaciji, zdravom životu i dobroj zabavi.