Mesto gde se okupljaju dobri ljudi

Kafe Vélo nalazi se u centru Vršca, u ulici Gavrila Principa, broj 6. Za one koji nas prvi put posećuju - do nas ćete stići lako. Nalazimo se u neposrednoj blizini Svetosavskog trga, glavne vršačke promenade. Nudimo vam vrhunsku uslugu u prelepo uređenom ambijentu, najkvalitetniju muziku i posluženje.

Kafa, pivo i dobra muzika – može li se poželeti više?

Dobra kafa je uslov za dobar početak i završetak dana a kod nas ćete dobiti i više od toga. Naši gosti uživaju poseban tretman i za vas kuvamo kafu specijalno po vašoj meri i ukusu. Pored toga, u ponudi imamo preko 50 vrsta piva, bogat izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, kao i sportskih napitaka. Ovde se sluša samo najkvalitetnija jazz, rock, funk i soul muzika. Organizujemo sve vrste proslava i privatnih partija, humanitarne akcije, sportske priredbe i manifestacije.

Život je vožnja – zato vozi za život

Kafe Vélo je nastao kao mesto okupljanja ljubitelja biciklizma i ta tradicija se uspešno nastavlja i produbljuje. Propagiramo zdrav način života, druženje, povratak prirodi i važnim životnim vrednostima. Organizatori smo brojnih biciklističkih tura, učestvovali smo u nizu uspešnih sportskih projekata i nastojimo da neprestano motivišemo ljude da uzmu učešće u zdravim životnim aktivnostima.

Razlozi zašto da nas posetite

Za sebe nećemo reći da smo bolji od drugih, ali ćemo reći da smo pozitivno drugačiji. Mi nastojimo da vam ulepšamo svakodnevnicu, a vi dođite i proverite kako se uživa u životu.

Nudimo vam:

  • preko 70 vrsta alkoholnih i bezalkoholnih pića
  • više do 50 vrsta piva
  • najbolju kafu i tople napitke
  • kvalitetna proteinska i energetska pića
  • svakodnevne happy hour promocije
  • dobru muziku i zabavu

Očekujemo Vas a vi očekujete najbolje jer ćete to i dobiti. Dobrodošli!