USLUGA

Za naše goste pored vrhunske usluge, uvek imamo spreman osmeh i lepu reč. Naš zadatak nije samo da vas ugostimo, već i da se sprijateljimo. Budite naši prijatelji i dovedite svoje prijatelje da zajedno uživamo u bogatoj ponudi pića, fantastičnoj muzici i opuštajućoj atmosferi.

U ponudi imamo preko 70 vrsta alkoholnih pića, više od 50 vrsta piva, majstori smo za koktele, a za sportiste pravimo najkvalitetnije proteinske napitke. Kod nas ćete uživati u svim toplim i hladnim pićima, a naša kafa je nezamenjiv recept za početak dobrog dana.

Priča o pivu

Imamo najbolje pivo u Vršcu. Pivo, veliki prijatelj muškaraca i po koje žene, na našoj karti pića broji preko 50 vrsta. Nudimo najbolja piva domaćeg tržišta, zatim engleska, belgijska, škotska, češka i brojna nemačka piva. Kod nas možete uživati i u bezalkoholnim, voćnim i drugim aromatičnim pivskim ukusima.

Brinemo o našim sportistima

Kafe Vélo poznat je kao mesto okupljanja ljubitelja biciklizma i drugih sportista. Zato neizostavni deo naše ponude čine i razni energetski napici. Kod nas se planiraju, počinju i završavaju brojne sportske avanture, zato se trudimo da našim gostima obezbedimo zdrave i hranjive napitke za postizanje što boljih sportskih rezultata.

Muzika za dušu – Inspiracija za život

Ono što kafe Vélo čini različitim u odnosu na druge je fantastična muzička ponuda. Ovde možete uživati u jazz, rock, funk, soul muzici. Sa vrhunskim JBL ozvučenjem doživećete novu dimenziju omiljene muzike i uživati u svakom taktu. Organizujemo svirke, humanitarne akcije i sva druga okupljanja.

Sve je podređeno vašem uživanju

Kafe Vélo je organizovan tako da brine o svim vašim potrebama. Mi smo pet friendly kafe i rado ćemo ugostiti vašeg ljubimca. Pored toga, ispunjavamo sve druge uslove za vaš potpuni komfor; prostrani parking, brzi Wi-Fi, parking za bicikle sa zaključavanjem.

Pozovite nas, raspitajte se o aktuelnim dešavanjima i rezervišite svoje mesto za odmor i uživanje.